0
Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στις ένοπλες δυνάμεις με τις συνεχείς μειώσεις μισθών αλλά και τον γενικότερο υλικό και ηθικό εξευτελισμό που υφίστανται από τη ΝΤΠ του μνημονίου οι Έλληνες ένστολοι, εξέφρασε με τον πιο εμφατικό τρόπο ο απερχόμενος υποδιοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος (ε.α.) Ιωάννης Τσακνής, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στα στελέχη της Μεραρχίας και στη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε, ο απερχόμενος επίσης, διοικητής της Αντιστράτηγος (ε.α.) Καββαδίας.
 
«Δεν φεύγω γιατί σταμάτησα να κάνω αυτό που αγαπώ, αλλά γιατί με αναγκάζουν οι οικονομικές συγκυρίες», ανέφερε εμφανώς απογοητευμένος ο κ. Τσακνής, τονίζοντας ότι: «Αν ήταν να επιλέξω από την αρχή το τι θα γινόμουν στη ζωή μου θα επέλεγα και πάλι το λειτούργημα του αξιωματικού».
 
Όπως γράφει χαρακτηριστικά το laos-epea.gr: «Ο φίλος Γιάννης, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα στις μονάδες των καταδρομών, όπου και υπηρέτησε και δέχθηκε κολακευτικά σχόλια για την οργανωτική και επιχειρησιακή του επάρκεια από τον κ. Καββαδία, εκφράζει μέσω της ομιλίας του, το σύνολο των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, τα οποία έχει αποφοιτήσει από τη ΣΣΕ και τη ΣΜΥ.
 
Η προαγωγή του κ. Τσακνή σε Υποστράτηγο τον υποχρέωνε να μετακινηθεί οικογενειακά από τη Νάουσα, όπου διαμένει μόνιμα, σε άλλο σχηματισμό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), με ό,τι αυτό συνεπάγονταν στο να αντεπεξέλθει τα έξοδα!
 
Δυστυχώς την ώρα που η πατρίδα χρειάζεται όσο ποτέ, αξιόλογα στελέχη στον Ελληνικό Στρατό, οι εκάστοτε κυβερνώντες έχουν εξαθλιώσει τους αξιωματικούς μας με περικοπές των μισθών τους, οι οποίες άγγιξαν και το 60%».
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook ή στην επικοινωνία του blog .

Copyright © Georgio Vale

 
Top